Ajankohtaista

8.6.2019 Meditatiivisen taiteen keskuksen avajaiset ja Maitreyan muistotilaisuus

Samjen ystäviä on kohdannut suuri suru Pekka Airaksisen eli Maitreyan poismenon vuoksi. Hän menehtyi 6.toukokuuta äkillisen sairastumisen seurauksena.

Samjeen avataan taidekeskus, jonka suunnittelussa hän oli vielä mukana ja jossa on esillä sekä hänen keräämää Tiibetin buddhalaista taidetta että hänen omaa meditaatioelämästä innostusta saanutta taidetta, lähinnä öljyväritöitä. Taidekeskuksen ovet avataan yleisölle klo 18. Sitä ennen klo 14-18 voi Samjeen tulla Maitreyan vapaamuotoiseen muistotilaisuuteen.

Iltapäivällä tarjotaan ruoka ja kahvit, illalla kahvitarjoilu ja kokoelman esittely.

Samjessa voi yöpyä 40 €/vrk. Ilmoittaudu muistotilaisuuteen ja varaa yöpaikka, niitä on rajoitetusti. samjeinfo@samje.fi / 041-440 8996

21.-23.6. 2019 Juhannuksen Odo-meditaatiokurssi

Kurssilla ohjataan Odo -mielikuvaharjoituksia sekä keskittymis- ja myötätuntoharjoituksia. Kurssi sopii meditaation perusteet tunteville.

Ohjaajana (FM, jooga- ja meditaatio-ohjaaja) Maarit Vainio, hinta 180 €

Ilmoittautumiset ja kyselyt 17.6. mennessä samjeinfo@samje.fi/041-440 8996

Infoa retriiteille osallistumisesta

28.6.-2.7.2019 Jooga- ja meditaatioretriitti

Retriitillä ohjataan joogaharjoituksia, Odo-mielikuvaharjoituksia sekä keskittymis- ja myötätuntoharjoituksia. Aamupäivät vietetään retriittihiljaisuudessa. Tämä kurssi sopii joogan ja meditaation ystäville. Osallistuminen 2 – 4 pv

Ohjaajana (FM, jooga- ja meditaatio-ohjaaja) Maarit Vainio, hinta 180 €/2 pv  +50 €/pv

Ilmoittautumiset ja kyselyt 24.6. mennessä samjeinfo@samje.fi/041-440 8996

Infoa retriiteille osallistumisesta

9-14.7.2019 Karmaretriitti

Karma merkitsee toimintaa. Työn tekeminen iloisin mielin, keskittyneenä tuo onnellisuutta. Lisäksi meditoimme, joka mahdollistaa uusiutumisprosessin mielen rentoutuessa. Retriittiin sisältyy aamupäivän ohjattu karmajakso, ohjatut meditaatiohetket, kasvisruoka sekä aikaa, jolloin ei erityisesti tee mitään. Voit tuoda oman luovan projektisi ja saada siitä palautetta sekä ohjausta halutessasi – ohjaajilla on monipuolinen koulutus käden taitoihin sekä meditaation ja luovuuden menetelmiin. 

Voit osallistua retriitille haluamaksesi ajaksi, minimi kuitenkin kaksi vuorokautta.

Katso lisätietoja Karmaretriitti 2019 aikataulu

Sulje valikko